Over Club De Boerderij

Club De Boerderij

Een bijzondere club…

Tussen Meppel en Steenwijk ligt het pittoreske plaatsje Nijeveen. Te midden van dit landelijk schoon ligt een wel heel speciale club: De Boerderij. Hier kunt u aan de bar in een authentieke sfeer kennismaken met de diverse Hollandse dames die De Boerderij rijk is. Uiteraard onder het genot van een drankje op rekening van het huis.

Onze trots is ons overdekte zwembad met separate jacuzzi, waarin onze dames u graag vergezellen. Uiteraard is al ons water verwarmd tot een zeer aangename temperatuur, zodat het hier zowel in de zomer als in de winter zeer goed vertoeven is!

Een speciale vermelding verdienen de kamers van De Boerderij. Zo beschikken deze allen over een zeer royaal bubbelbad, waarin het beslist zeer aangenaam verpozen is. En wat te denken van onze zeer royale bedden? Deze laten alle ruimte aan uw fantasie…

Kamers

4 Luxe Kamers met Jacuzzi

Onze kamers zijn authentiek en sfeervol ingericht in de stijl van De Boerderij. Alle kamers zijn voorzien van een ruim bubbelbad/jacuzzi en royale bedden.

1 Zwembad Kamer

Deze “kamer” beschikt over een verwarmd zwembad van 11 bij 7 meter. De ruimte is voorzien van twee royale bedden waarvan één zwevend op het zwembad. Ook hier is een separate jacuzzi aanwezig.

Foto’s